Фруктовий тарт з кремом з кисломолочного сиру та вершків

Фруктовий тарт з кремом з кисломолочного сиру та вершків простий рецепт.

Інгредієнти

Для тесту:
🤍борошно – 200гр
🥥кокосова борошно – 50гр (в мене від @tmroyalforest )
🤍цукрова пудра – 70гр
🧂сіль – щіпка
🧈вершкове масло – 100г
🥚яйця – 2шт

Для начинки:
🤍сирний сир – 250гр
🤍вершки 33% – 100мл
🤍цукрова пудра – 50гр
🍑будь-які фрукти, ягоди.

Фруктовий тарт з кремом з кисломолочного сиру та вершків покроковий рецепт

1. Змішуємо борошно, кокосову борошно, цукрову пудру і дрібку солі, натираємо туди вершкове масло і все перетираємо в крихту. Додаємо яйця і замішуємо тісто. Прибираємо в холодильник на підлогу часа.
2. Після розкачуємо, викладаємо у форму, робимо проколи вилкою і випікаємо в духовці розігрітій до 180С хвилин 20. Даємо повністю остыть.
3. Сирний сир, вершки і цукрову пудру взбиваем.
4. Збираємо тарт. На основу викладаємо крем, вирівнюємо, викладаємо ягоди, фрукти. Залишаємо в холодильнику на часик.