Багато люблять пряну соковиту морквину по-корейськи. Спробуйте приготувати це блюдо з іншого помаранчевого овоча – гарбуза 🎃 Гарбуз по корейськи з медом та часником простий рецепт.
Інгредієнти
гарбуз — 400 гр.;
мед — 1 ст. л.
цибуля ріпчаста — 1 шт.
часник — 2 зубчики;
перець чилі свіжий або мелений в порошку — 1/3 шт. (1/3 ч. л.);
масло рослинне — 50 мл;
приправа для моркви по-корейськи — 2 ч. л.;
столовий оцет 9% — 2 ст. л.;
сіль — 1/2 ч. л.
для подачі кунжут і свіжа зелень.
Гарбуз по корейськи з медом та часником покроковий рецепт
1. Гарбуз моєму, зрізаємо шкірку, прибираємо насіння; Очищаємо цибулю, розрізаємо на півкільця і обсмажуємо в рослинному маслі до золотистого кольору; Натираємо гарбуз на тертці для моркви по-корейськи або нарізаємо довгою соломкою;
2. Змішуємо гарбуз і цибулю. Кладемо до них пропущений через прес або дрібно порізаний часник, мед, шматочки перцю чилі (порошок) і спеції;
3. Доливаємо до овочів масло, що залишився від смаження цибулі; Все гарненько перемішуємо і ставимо в холодильник на пару годин; При подачі посипаємо кунжутом і зеленню (якщо любите).