Гарбузово обліпиховий мус зі згущеним молоком простий рецепт домашній.
Інгредієнти
250 г запеченої гарбуза,
100 г згущеного молока,
85 г холодних вершків 33%
50 г пюре обліпихи,
4 г желатину + 20 г апельсинового соку або води,
кориця/ваніль/мускат/імбир/апельсин.цедра – за смаком.
Гарбузово обліпиховий мус зі згущеним молоком покроковий рецепт
1. Желатин замочити, потім розпустити на паровій бані. Гарбуз пюрировать зі спеціями і сгущенкой.
2. Вершки збити. Додати пюре з гарбуза і обліпихи, збити. Влити желатин, збити.
Розлити порционно.
Розлити порционно.
3. Замість обліпихи можна брати манго, маракуйю та ін. поєднане з гарбузом (кількість згущеного молока при цьому відрегулювати).