Гарбузово сирний чізкейк з маскарпоне в духовці простий рецепт. Обіцяний рецепт гарбузового чизай. Головне все добре замішати. Гарбуз краще запекти. Варена або приготована в мікрохвильовій печі вона буде дуже водяниста, вина це ні до чого.
Інгредієнти
Сир 300 г
Пюре з гарбуза 300 г
Цукор 170 р
Вершки 33 % 100 мл
Маскарпоне 250 р
Крем-чіз 120 р
Яйце 2 шт
Сіль 1/4 ч. л
Гарбузово сирний чізкейк з маскарпоне в духовці покроковий рецепт
1. У мене чіз без основи, тому для приготування краще взяти форму із знімними бортами. Ну або обов’язково ставте форму на деко і тільки потім випікайте. Це для того щоб масличко не побігло. Ну або зробіть основу за вашим смаком. Зазвичай я роблю її з ювілейного печенья.
2. Збити до білої піни яйця з цукром, додати пробите блендером пюре з гарбуза і збити протягом 1 хвилини. Далі додати всі інші інгредієнти і збити до однорідної массы.
3. Духовку розігріти до 90°. Форму змастити трохи маслом і вилити в неї масу для чізкейку. Якщо форму із знімними бортами, то попередньо застелити пергаментом, а потім смазывайте.
4. Постукайте формою по столу. Можна робити це інтенсивно, щоб всі бульбашки повітря вийшли. Відправляємо випікатися на 90-100 хвилин. Якщо після закінчення цього часу середина у чізкейку тремтить це нормально, так і повинно быть.
5. Залиште остигати там же в духовці. Далі приберіть в холодильник і охолодіть протягом 8-10 годин. Тепер можна їсти. Приємного апетиту!