Гарбузовий чізкейк з меренгою і апельсином

Як смачно зробити Гарбузовий чізкейк з меренгою і апельсином простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– печиво – 200гр⠀⠀⠀
– масло вершкове – 50гр⠀⠀⠀
– сир вершковий – 500гр⠀⠀
– гарбузове пюре – 250гр⠀⠀
– яйця – 3шт⠀⠀⠀
– цукрова пудра – 150г⠀
– апельсин – 1 шт цедра+сік)⠀

Меренга:⠀
– білок – 120гр⠀
– цукрова пудра – 240гр⠀

Гарбузовий чізкейк з меренгою і апельсином покроковий рецепт

1. Печиво перетираємо в блендері в крихту, масло розтоплюємо і з’єднуємо всі разом. ⠀ Формуємо основу для чізкейку (у мене тільки дно).⠀ Змішуємо гарбузове пюре з цукровою пудрою, яйцями, соком і цедрою апельсина до однородности.

2. Додаємо сир і акуратно все перемішуємо. Виливаємо сирну начинку на основу з печива. Форму закриваємо фольгою. Випікаємо при 200гр 10 хв, далі знижуємо температуру до 130гр і випікаємо ще 1 година 20 хв. ⠀

3. Чізкейк повинен остигати в духовці!! Готуємо меренгу: збиваємо білок разом з цукровою пудрою до стійких піків. ⠀

4. Меренгу перекладаємо або відсаджуємо через кондитерський мішок на чізкейк. ⠀ Обпалюємо меренгу пальником і подаем.

Відео рецепт 👇