Сан себастьян басків чізкейк

Як смачно зробити Сан себастьян басків чізкейк простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На форму 20-22 мм
📌Сирний сир -750 гр
📌Цукор -190 гр
📌Вершки 33 -450 гр
📌Ванільний Цукор -20 гр
📌Лимонний сік -30 гр
📌Кукурудзяний крохмаль-35 гр
📌Яйця С0-5 шт

Сан себастьян басків чізкейк покроковий рецепт

1. Всі продукти мають бути кімнатної температури. За пару годин дістаньте всі інгредієнти до початку приготування десерту. ⠀ В сирний сир додаємо Цукор, ванільний Цукор, крохмаль і добре перемішуємо. Додаємо яйця по одному, кожен раз добре вымешивая.

2. Збивати не потрібно, тільки добре перемішати. Додаємо вершки і перемішуємо до однорідності. Форму прокладаємо пергаментом, перекладаємо тісто у форму і відправляємо в духовку на 240° на 30 – 35 минут.

3. Як зрозуміти що десерт готовий – на чізкейк з’являться характерні тріщини і вгору зарум’яниться. ⠀ Дістаємо чізкейк з духовки, охолоджуємо при кімнатній температурі, а потім прибираємо в холодильник годин на 6 -ти-8. Краще на ночь.

Відео рецепт 👇