Полуничне тірамісу з маскарпоне

Полуничне тірамісу з маскарпоне простий рецепт. У сезон полуниці пропоную приготувати легкий, ніжний, простий у приготуванні і дуже смачний десерт – полуничний тірамісу.

Інгредієнти

Печиво савоярді-28шт.
Маскарпоне-250г
Жирні вершки (33-35%) -250г
Цукрова пудра-120г
Полуниця-300г
Цукор-20г
Мигдальні пелюстки-50г

Полуничне тірамісу з маскарпоне покроковий рецепт

1. Полуницю промиваємо, висушуємо рушником і пюрируем блендером. До пюре додаємо цукор, ставимо її на вогонь і доводимо до перших бульбашок. Даємо охолонути. Для крему охолоджені вершки збиваємо з цукровою пудрою і маскарпоне до однородности.
2. Збірка: Кажую печеньку мачає в полуничному пюре. Викладаємо печиво рядами. Я використовувала квадратну разьемную форму, вийшло 2 ряди по 7 шт.
3. Розподіляємо зверху половину крему. Повторюємо ці дії ще раз і формуємо другий шар. Прибираємо в холодильник мінімум на 4 години. Зверху посипаємо обсмаженими мигдальними лепестками.