Як зробити смачний гарбузовий крем-суп з гарбуза, цибулі і часнику запеченої в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Гарбуз 600-700гр.
Цибуля ріпчаста 1 шт
Часник
Оливкова олія
Чебрець
Бульйон м’ясний
Вершки
Гарбузовий крем-суп з гарбуза, цибулі і часнику запеченої в духовці покроковий рецепт
1. Гарбуз очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками й викладаємо на деко разом з цибулею , часником, солимо, кладемо кілька гілочок чебрецю, скроплюємо оливковою олією і відправляємо в духовку хвилин на 40 при температурі 200 градусов.
2. Далі запечену гарбуз, цибулю і часник пробиваємо блендером, вливаємо достатню кількість бульона.
3. Ставимо на вогонь і варимо кілька хвилин, потім солимо вже за смаком, і подаємо з вершками і сухарями.
4. Це самий смачний і корисний суп!
Відео рецепт 👇