Гарячий суп ботвинник з бадилля буряка (бурякова ботвинья)

Гарячий суп ботвинник з бадилля буряка (бурякова ботвинья) класичний простий рецепт. “Суп Ботвинник… Він же Ботвінья”. Або історія одного несбывшегося салату🙊. Минулої неділі моя мама дала мені буряк. А буряк була не проста, а разом з гичкою.
І я тоді думала, що приготую з бадилля салат. Але минув тиждень. Який салат? Листя хоч і жили в комфортному середовищі холодильника, але, звичайно ж, встигли подвять і втратити свою салатну хрусткость, а значить, в салат не придатні. АЛЕ! Не пропадати ж добру. І ось, тепер тут ділюся з вами рецептом, раптом у когось теж бурякова гичка зів’яла.

Інгредієнти

дивіться нижче

Гарячий суп ботвинник з бадилля буряка (бурякова ботвинья) покроковий рецепт

1. Картоплю порізала кубиками, посолила і поставила варити; Порізала цибулю кубиками, натерла моркву і поставила смажити; До цибулі і моркви додала одну маленьку буряк, хмелі-сунелі, сіль, чорний мелений перець, лавровий лист і порізаний помідор; Загасила хвилин 10-15 все це пишність і відставила вбік;
2. До картоплі додала порізану бурякову гичку, петрушку, кріп і дві великі банки (1л.) яловичої тушонки; Додала зажарку і дала покипіти хвилин 5~. Далі зняла суп з вогню і дала йому трохи відпочити – хвилин 15-20, щоб всі інгредієнти змогли між собою подружитися. ⠀ І вони подружились.
3. Суп вийшов смачний. ⠀ Спробуйте і ви! І пам’ятайте про самий головний інгредієнт, який я ніколи не вказую, але він завжди є в кожному, приготованому мною, блюде.