Грибний суп на курячому бульйоні з картоплею та морквою

Як приготувати дуже смачний домашній грибний суп на курячому бульйоні з картоплею та морквою простий рецепт. Що може бути приємніше гарячого грибного супчика в холодний осінній день?) Насичений пряний бульйон і соковиті грибочки😋 І так я нарізала картопля у вигляді сердечок, і що ви мені зробите 😀 На 4-5 порцій.

Інгредієнти

– ваші улюблені гриби 300 гр.,
– половина великої цибулини,
– будь-який бульйон 500 мл(у мене курячий),
– зітхання 2 шт.,
– картопля 1 великий бульба або 2 среднегоразмера,
– часник 2 зубчики,
– сіль/перець/цукор,
– паприка 1 ч. ложка,
– копчена паприка 0,25 ч. ложки.

Грибний суп на курячому бульйоні з картоплею та морквою покроковий рецепт

1. Цибулю і моркву тонко нарізаємо, обсмажуємо на оливковій олії до легкої м’якості. Додаємо гриби, часник і спеції, смажимо до готовности.
2. Ставимо бульйон на сильний вогонь, закидаємо порізану картоплю, коли картопля буде готовий на 50% закидаємо обсмажені гриби з овощами.

3. Варимо до повної готовності картоплі. Додаємо сіль/перець/цукор за смаком. І варимо ще 10 мин.