Суп з фрикадельками картоплею і вермішеллю

Як смачно зробити Суп з фрикадельками картоплею і вермішеллю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для фрикадельок:
Фарш з індички – 300 гр.
Яйце – 1 шт.
Морква – 1/2 шт.
Цибуля ріпчаста – 1/2 шт.
Борошно – 1 ст. л. з гіркою

Для супу:
Вода – 1,5-2 літра
Цибуля ріпчаста – 1/2 шт.
Морква – 1/2 шт.
Картопля – 1 шт.
Вермішель – 1 жменька
Лавровий лист – 1 шт.
Зелень кропу і цибулі – за бажанням
Сіль – за смаком
Сметана для подачі

Суп з фрикадельками картоплею і вермішеллю покроковий рецепт

1. У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння. Робимо фрикадельки: у фарш додаємо цибулю, пробитий блендером, моркву, натерту на самій дрібній тертці, сіль, яйце, борошно. Вимішуємо. Фарш виходить досить рідким, тому, змочуємо руки водою, формуем фрикадельки і відразу відправляємо їх у слабко киплячу воду.
2. Туди ж відправляємо картоплю, нарізану кубиком і варимо все разом. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю шаткуємо соломкою. Пасеруємо овочі на рослинному маслі (можна пропустити цей крок і додати овочі в суп сирими на стадії варіння картоплі). ⠀ Додаємо в суп свіжу або сушену зелень, лавровий лист, солимо за смаком. ⠀
3. Додаємо вермішель, доводимо суп до кипіння. Вимикаємо вогонь і даємо супу настоятися 10 хвилин. Витягаємо лавровий лист! Готовий суп подаємо зі сметаною і зеленню за смаком. Неймовірно смачний суп, всім рекомендую попробовать!