Глазур для паски без білків яка не липне

Краща ГЛАЗУР БЕЗ БІЛКА – не липне, застигає за півгодини, готується за 10 хвилин, зверху скоринка, усередині пружинить, смак маршмеллоу🔥 Глазурі вистачить приблизно на 6-7 середніх пасок. Глазур для паски без білків яка не липне простий рецепт.

Інгредієнти

5г желатину (краще швидкорозчинний, але у мене звичайний)
30г води для желатину
150г цукрової пудри
30г води для пудри
0,5 ч. л. соку лимона

Глазур для паски без білків яка не липне покроковий рецепт

1. Залити желатин водою в маленькій піалі , розмішати, залишити до набухання. Швидкорозчинний желатин набубнявіє за 3 – 5 хвилин, звичайний, хвилин за 10. Потім миску з желатином поставити в миску більшого розміру з гарячою водою. Желатин помішувати до растворения.
2. Пудру і воду для пудри змішати віночком в ковшике і поставити на вогонь. Довести до кипіння, помішуючи, і ще секунд 30 прокип’ятити. Вилити сироп в миску для збивання, 3 хвилини нехай охолоне, помішувати вінчиком. Додати до сиропу желатин і почати збивати міксером до невеликого загустения.
3. Додати сік лимона і продовжити збивати до пишноти. Малюнок від віночка тримається 2-3 секунди, потім розпливається. Все йде на збивання 4-5 хвилин. Нанести глазур на паски, працювати швидко, відразу ж посипати посипками і кріпити декор.

4. Глазур застигає досить швидко. Повністю затвердіє за ніч. Якщо в мисці глазур схопилася, поставте її на гарячу водяну баню, при помішуванні, глазур знову швидко разжижится👌