Глінтвейн з білого вина

Як смачно зробити Глінтвейн з білого вина простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. У коментарях під глінтвейном з червоним вином багато писали, що спеції і фрукти потрібно прокип’ятити у воді, а потім додати вина і так буде ароматнішим. Я спробувала, так і є! Глінтвейн вийшов насичений і ароматний.

Інгредієнти

вода — 150 мл
груша — 1/2 шт
яблуко — 1/2 шт
цедра лимона (не багато)
сік одного мандарина
паличка кориці
гвоздика — 2 шт
мед за смаком
вино біле сухе — 250 мл

Глінтвейн з білого вина покроковий рецепт

1. В ємність налити води і додати всі спеції (можна додати кардамон, аніс, чорний перець горошок) і фрукти. Довести до кипения.

2. Далі налити біле вино і нагрівати напій (не кип’ятити). Можна додатково настояти 10 хв. Мед додати по вкусу.

Відео рецепт 👇