Голубці ліниві на сковороді з капустою, рисом і фаршем

Як зробити смачні голубці ліниві на сковороді з капустою, рисом і фаршем простий рецепт.

Інгредієнти

✔️ Фарш – 600 гр,
✔️ Капуста білокачанна – 200 гр;
✔️ Рис (приготовлений) – 120 гр;
✔️ Морква – 1-2 шт;
✔️ Яйце – 2 шт;
✔️ Сіль, перець.

Для соусу:
✔️ Сметана – 150 гр;
✔️ Томатна паста – 80 гр;
✔️ Вода – 150 гр;
✔️ Сіль, спеції.

Голубці ліниві на сковороді з капустою, рисом і фаршем покроковий рецепт

1. Нарізати дрібно капусту, моркву натерти на тертці. У мисці змішати фарш, капусту, моркву, яйця, часник (подрібнений), посолити, поперчити. Ретельно перемешать.

2. Для соусу змішати всі інгредієнти до однорідності. Завантажуючи руки, сформувати кульки, викласти на суху ап сковороду.

3. Поставити на вогонь, хвилин 10 згасити з одного боку, акуратно перевернути і гасити ще хвилин 10-20 до готовности.

Відео рецепт 👇