Горіхове печиво з фундуком

Горіхове печиво з фундуком простий рецепт в духівке 🍪 Смачне розсипчасте печиво з горіхами – ось, що будемо готувати на вихідних! Воно робиться так само швидко, як і з’їдається, так що будьте пильні, як дістанете горіхові кульки з духовки.

Інгредієнти

Вершкове масло, м’яке – 225 р
Цукрова пудра – 50 г + для покриття
Екстракт ванілі – 5 р
Борошно – 340 р
Сіль – 12 г
Фундук 100 г

Горіхове печиво з фундуком покроковий рецепт

1. Об’єднати масло, ваніль, просіяне цукрову пудру і збити до пишності на середньо-високій швидкості міксера. Просіяти борошно з сіллю і вмішати сухі інгредієнти в масло.

2. Порубати горіхи і додати їх до тесту (це буде простіше зробити руками). Скачати кульки по ~2.5 см і викласти їх на такій же відстані на деко, застелене папером для выпечки.

3. Випікати 10-12 хвилин при 200°С. Тепле печиво обваляти в цукровій пудрі і охолодити повністю решетке.

4. За бажанням можна додатково присипати пудрою сверху.

Відео рецепт 👇