Гострі огірки по корейськи з морквою і часником швидкого приготування

Гострі огірки по корейськи з морквою і часником швидкого приготування простий рецепт. Пропоную урізноманітнити меню літніх закусок з огірків, приготуємо гострий огірочки по корейськи. Соковито, гостро, смачно, неможливо відірватися! Готуйте із задоволенням!

Інгредієнти

500 гр огірки
1/2 морква
3-4 зуб часник
1 ст л сіль
1 год л цукор
1 ст л оцет 9%
1 год л паприка мелена
1 год л гострий перець
2 ст л соєвий соус
50 мл рослинна олія
Кунжут

Гострі огірки по корейськи з морквою і часником швидкого приготування покроковий рецепт

1. Огірки нарізати часточками, моркву натерти на тертці брусочками. Часник подрібнити. Додаємо сіль, цукор, оцет і все перемешать.
2. розігріваємо Масло і додаємо паприку, перемішати і відразу ж вливаємо до овочів. Додаємо гострий червоний перець за смаком, соєвий соус, ще раз все перемешиваем.
3. Накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 1-3 години. Перед подачею посипаємо кунжутом.