Грузинський салат з перцю, олії, оцту, цукру і часнику

Як смачно зробити Грузинський салат з перцю, олії, оцту, цукру і часнику простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. На численні прохання дублюю цей смачний рецепт в стрічку😍 Адже зараз саме сезон гострого перчика, зберігайте рецепт і не забувайте натискати на серце ❤️

Інгредієнти

5 кг перець
700гр олії соняшникової
200 гр 6% оцет
200гр цукор
Сіль за смаком
Чорний перець горошком
Лаврушка
200гр води
Часник 200-300гр за смаком
Селера великий пучок

Грузинський салат з перцю, олії, оцту, цукру і часнику покроковий рецепт

1. Перець промиваємо, видаляємо плодоніжки… Готуємо розсіл: у каструлю додаємо масло, оцет, воду, цукор, сіль, перець, лаврушку.. Ставимо на вогонь до закипання, потім додаємо перец..

2. І періодично перемішуючи доводимо до готовності. Перець повинен пожовтіти і стати м’яким. Прибираємо з вогню й даємо охолонути. Часник подрібнюємо, селеру нарізаємо мелко.

3. Додаємо часник і селеру в остиглий перець і добре перемішуємо. Для закачування на зиму заповнюємо баночки перцем зверху заливаємо гарячим розсолом, прибираємо на 30 хв в духовку стерилізуватися, закочує банки. Всім приємного апетиту!

Відео рецепт 👇