Гуляш з яловичиною та підливою на сковороді з картопляним пюре рецепт простий.
Інгредієнти
Яловичина 400 гр
Цибуля 1 шт
Борошно 2 ст. л.
Вода 600 мл
Томатна паста 2 ст. л.
Масло вершкове
Масло рослинне
Чорний перець, сіль за смаком
картопляне пюре
Гуляш з яловичиною і підливою на сковороді покроковий рецепт
1. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо в рослинному і вершковому маслі. Додаємо до цибулі нарізану яловичину і обсмажуємо ~20 минут.
2. Посипаємо м’ясо борошном і обсмажуємо ще пару хвилин. Заливаємо томатною пастою, змішаної з водой.
3. Посипаємо сіллю і перцем, Накриваємо кришкою і тушкуємо 1,5 години на повільному огне.
4. Готовий гуляш подаємо з пюре.