Гуляш з яловичиною і підливою на сковороді

Гуляш з яловичиною та підливою на сковороді з картопляним пюре рецепт простий.

Інгредієнти

Яловичина 400 гр
Цибуля 1 шт
Борошно 2 ст. л.
Вода 600 мл
Томатна паста 2 ст. л.
Масло вершкове
Масло рослинне
Чорний перець, сіль за смаком

картопляне пюре

Гуляш з яловичиною і підливою на сковороді покроковий рецепт

1. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо в рослинному і вершковому маслі. Додаємо до цибулі нарізану яловичину і обсмажуємо ~20 минут.

2. Посипаємо м’ясо борошном і обсмажуємо ще пару хвилин. Заливаємо томатною пастою, змішаної з водой.

3. Посипаємо сіллю і перцем, Накриваємо кришкою і тушкуємо 1,5 години на повільному огне.

4. Готовий гуляш подаємо з пюре.