Інгредієнти
Опара:
1 г сухі дріжджі
60 г вода
45 г борошно
Якщо на заквасці: 15 г закваска, 55 г вода + 40 г борошно. Залишити при кімнатній температурі, використовувати на піку.
Тісто:
200 г борошно
60 г вода
5 г сіль
10 г цукор
30 г оливкова олія
40 г сир
1 г прянощів
вся опара
Хлібні сирні палички в духовці домашні покроковий рецепт
Розчиніть 5 г солі у воді (60 г). Зробіть в борошні поглиблення і додайте туди 30 г оливкової олії. Сюди ж налийте солону воду і додайте 10 г цукру. Можна додати 1 г прованських трав йди рубану зелень. Сюди ж 40 г натертого твердого сиру. Дістаньте з холодильника опару і теж додайте її в муку.
Через 40 хвилин дістаньте тісто, зробіть обминку і надайте йому прямокутну форму. Залиште його ще хвилин на 40. ФОРМУВАННЯ Через 40 хвилин покладіть на деко пергамент. Увімкніть духовку на 180°З градусів з конвекцією або 190°С градусів без конвекции.
Далі їх треба трохи округлити пальцями. Перемістіть палички в духовку, час випічки 10-15 хвилин до бажаного відтінку рум’яності. Я бажаю вам приємного апетиту і дай вам Бог здоров’я! Ароматні палички з сирним присмаком чудово підійдуть і до пива і до вину.