Хрусткі печиво вівсяне сконы з родзинками і курагою простий рецепт 🍪 які не залишать нікого байдужим.
Інгредієнти
•Вівсяні пластівці – 300 гр (подрібнити в борошно);
•Яблуко – 1 середня;
•Банан – 1 стиглий;
•Борошно БГ (цільнозернові) – 80-100 гр;
•Кокосове масло (розтоплене) – 3-4 ст. л;
•Розпушувач – 1 ч. л;
•Сода – 1/3 ч. л.
•Лимонний сік або яблучний оцет – 1 ст. л;
•Родзинки і курага за бажанням;
•Кориця та імбир – 1/2 ч. л;
•Щіпка солі.
Хрумке печиво вівсяне сконы з родзинками і курагою покроковий рецепт
1. Яблуко очищаємо від шкірки і насіннєвий коробки, до нього додаємо банан і лимонний сік, подрібнюємо в блендері до однорідності; До пюре додаємо масло, сіль, спеції, соду і розпушувач, все добре перемішуємо;
2. В отриману масу додаємо подрібнені вівсяні пластівці, перемішуємо, потім поступово втручається борошно руками (кінцеве тісто буде досить липким); Змащуємо долоні кокосовим маслом і вмішуємо в тісто курагу і родзинки;
3. Ком тесту переносимо на пергамент і ,приплющивая руками, формуємо коржик товщиною 1-1.5 см, а потім розрізаємо на трикутники; Випікаємо в добре розігрітій до 180 градусів духовці!
4. Це важливо! До рум’яної скоринки (у мене пішло хвилин 40); Охолоджуємо і подаємо, може прикрасити шоколадом ❤️