Хрусткі і соковиті курячі ніжки без фритюру

Як зробити Хрусткі і соковиті курячі ніжки без фритюру рецепт простий.

Інгредієнти

Курячі ніжки – 8-10шт.
Панірувальні сухарі Панко – 1ст.
Часник – 2зуб.
Італійські трави щіпка
Сік лимона – 1/2шт.
Оливкова олія – 2ст.л.
Сіль щіпка

Хрусткі і соковиті курячі ніжки без фритюру покроковий рецепт

1. Курячі ніжки миємо, обсушуємо паперовим рушником, знімаємо шкіру і робимо 3-4 надрізу до кісточки. ⠀ Потім додаємо до них крупно нарізаний часник, спеції, сіль, сік лимона, оливкова олія, перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо маринуватися на годину-дві. ⠀

2. Для панірування краще всього вибрати сухарі Панко, вони бувають різних брендів і продаються в супермаркетах. ⠀ Кожну ніжку густо обвалюємо в сухарях і викладаємо на пергамент. ⠀

3. Залишками маринаду поливаємо ніжки і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. ⠀ Готові ніжки подаємо з соусом або гарніром. ⠀ Це дуже смачно!

Відео рецепт 👇