Запечені хрусткі кабачкові палички без жиру в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
2 цукіні або кабачка
3 ст. л. оливкової олії
3 ст. л. веганского пармезану
Інгредієнт можна виключити або використовувати сирні дріжджі Nutritional yeast)
3 ст л кукурудзяного борошна 💡
1 ч. л. паприки
1/2 ч. л. часникового порошку
1/2 ч. л. цибульного порошку
Сіль за смаком
для подачі
Замінити кукурудзяне борошно можна кукурудзяним крохмалем пшеничного або мигдальною борошном. Але з кукурудзяного виходить найбільш хрустко 💛🌽🐰
Хрусткі кабачкові палички без жиру в духовці покроковий рецепт
1. Розігрійте духовку до 215С. Застеліть деко пергаментним папером. ⠀ ⠀ Наріжте кабачки соломкою – не занадто товсто і не занадто тонко. ⠀ ⠀ Перекладіть у велику миску і додайте масло.
2. Перемішайте, щоб все добре покрилося. Потім додайте веганські пармезан (якщо є), кукурудзяне борошно і спеції. Знову перемішайте, щоб покрити всі. ⠀ ⠀
3. Перекладіть на деко і розкладіть (краще, якщо вони не стикаються) Випікайте протягом 25 хвилин або до хрусткої скоринки. 🛎 Подавайте гарячими збризнувши 🍋 соком Дуже смачно з соусом цацики.
Відео рецепт 👇