Качани кукурудзи на грилі у вершковому маслі Гордона Рамзі

Як смачно зробити Запечені качани кукурудзи на грилі у вершковому маслі Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Оливкова олія для смаження
4 цілих кукурудзяного качана, без лушпиння
80 г розм’якшеного вершкового масла
1-2 сушеного перцю чілі, зволожених і дрібно нарізаних
2 столові ложки нарізаних листя коріандру
4 ст. л. раскрошенного ланкаширского сиру
Морська сіль і мелений чорний перець
Часточки лайма для подачі

Качани кукурудзи на грилі у вершковому маслі Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте велику сковороду з товстим дном на середньому вогні. Додайте трохи масла і обережно обсмажуйте качани на сковороді близько 5 хвилин, поки вони не підрум’яняться і не підрум’яняться з усіх сторон.
2. Додайте в сковороду 3-4 столові ложки води і продовжуйте готувати на середньому вогні близько 8 хвилин, поки рідина не випарується і кукурудза не буде прожарена (зменшіть вогонь, якщо вона почне занадто сильно забарвлюватися).
3. Тим часом змішайте вершкове масло, перець чилі, коріандр і трохи приправ. Як тільки кукурудза звариться, дістаньте її і покрити шматочками вершкового масла чіпотле, щоб воно розтануло над кукурудзою. Посипте сиром і подавайте з скибочками лайма.