Хрусткі кабачкові палички в сирній паніровці в духовці

Як зробити хрусткі кабачкові палички в сирній паніровці в духовці простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Кабачки – 2 шт (650 г)
Сіль – 2/3 ч. л
Панірувальні сухарі – 4 ст. л.
Часник мелений – 1 ч. л.
Орегано – 0,5 ч. л.
Прованські трави – 0,5 ч. л.
Паприка мелена – 0,5 ч. л.
Чорний мелений перець-щіпка
Твердий сир – 70 г
2 яйця
Борошно – 1 ст. л
Для соусу:
Сметана – 4 ст. л.
Часник – 1 зубок
Трохи кропу

Хрусткі кабачкові палички в сирній паніровці в духовці покроковий рецепт

1. Кабачки розрізати навпіл і ще на шматочки. Додати сіль і добре розтерти. У мисці змішати панірувальні сухарі-4 ст. л., часник мелений – 1 ч. л., орегано – 0,5 ч. л., прованські трави – 0,5 ч. л., мелену паприку-0,5 ч. л., чорний мелений перець і твердий сыр.

2. В окремій мисці збити яйця. Злити зайву рідину з кабачків. Кабачки викласти в пакет або контейнер і обваляти в борошні. Кабачок занурити в яйце, потім в панировку.

3. Викласти на деко, застелений пергаментним папером. Випікати при 200°С 25 минут.

4. Час і температуру регулюйте виходячи зі своєї духовки. Для соусу змішати сметану, часник і кріп. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇