Солодкий попкорн із зерен кукурудзи на сковороді з карамеллю

Як і обіцяла в замін на рекомендації придатних фільмів, розповідаю як роблю попкорн в карамелі! 🍿 Солодкий попкорн із зерен кукурудзи на сковороді з карамеллю простий рецепт домашній.

Інгредієнти

дивіться нижче

Солодкий попкорн із зерен кукурудзи на сковороді з карамеллю покроковий рецепт

1. На розігріту сковороду ллємо 🥄 столову ложку рослинного масла без запаху і кладемо 🥄 столову ложку вершкового масла. Висипаємо 🌽 150 гр зерен кукурудзи, 🍳 накриваємо кришкою, до того моменту, поки вони не перетворяться в пухнасті облачка.
2. Знімаємо з вогню, пересипаємо в чашу, солимо. Поки під кришкою йде стрілянина, готуємо карамель. У 💦 80 гр води всипати 🧂 160 гр цукру, поставити на вогонь, поки сироп не стане бурштинового кольору. 10 хвилин необхідно для цього. Не перестарайтеся, після закипання помешивайте.

3. Коли сироп досяг потрібного кольору, додаємо 🧈 20 гр вершкового масла, об’єднуємо, знімаємо з вогню і поливаємо попкорн. І швидко перемішуємо. Перекладаємо на силіконовий килимок невеликим шаром, остуджуємо, наслаждаемся!