Хрусткі курячі крильця Каннам по корейськи

Як смачно зробити Хрусткі курячі крильця Каннам по корейськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2. Курячі крильця 10-12шт
3. Китайська суміш 5 спецій 1ч.л. з гіркою
4. Кетчуп 2ст.л.
5. Мед 1ст.л. 🍯
6. Соєвий соус 1ст.л.
7. Імбир
8. Кунжут і зелений лук для подачі
9. Сіль
Знадобиться форма для запікання та фольга

Хрусткі курячі крильця Каннам по корейськи покроковий рецепт

1. У курячих крил відрізаємо третю маленьку фолангу, а між першою і другою робимо надріз і злегка надламуючи випрямляємо крило. Посипаємо крила сумішшю 5 спецій, сіль і перемішуємо. Розкладаємо крила у формі в один шар, накриваємо фольгою й запікаємо 50 хв. в розігрітій до 180гр. духовке.
2. Поки крильця запікається готуємо соус: на дрібній тертці натираємо імбир, додаємо до нього кетчуп, соєвий соус, мед і все ретельно перемішуємо, щоб мед добре размешался.
3. Знімаємо фольгу, половиною соусу намазуємо крильця і прибираємо на 10 хв. в духовку і так два рази. Вуаля! Готові крильця можна посипати кунжутом і зеленою цибулею і прикольно стукати їх з яким-небудь хрустким овочевим салатом. Приємного апетиту 😋

4. P. S. Хвилинка пізнань. Китайська суміш 5 спецій – це: мелені кориця, аніс, гвоздика, насіння фенхелю, і сичуанський перець, з куркою поєднується дуже круто 😎