Іспанська чізкейк Сан-Себастьян в духовці

Як зробити Іспанська чізкейк Сан-Себастьян в духовці простий рецепт 🔥 найпопулярніший чізкейк ! Ну дуже смачний 🤤 незабутній смак дуже ніжна кремова текстура 🤤просто вогонь 🔥 зберігаємо і готуємо ❤️

Інгредієнти

Вершковий сир-700 гр
Цукор -150 гр
Яйця-4 шт
Крохмаль-30 гр
Вершки-300 мл
Ванілін

Іспанська чізкейк Сан-Себастьян в духовці покроковий рецепт

1. Сирний сир з цукром перемішати на малих оборотах міксера. Далі по одному додати яйця, перемішати. Додати крохмаль і ванилин.

2. І в кінці влити вершки і перемішали до однорідності. Перелити у форму застелену пергаментом і по краях! В духовку на 1 годину при 220 С.

3. Остуджуємо спочатку при кімнатній температурі, далі в холодильник на кілька годин поки не стабілізується. Готуємо глазур і поливкам кожен шматочок порційно глазурью.

Відео рецепт 👇