Печиво линцерское з джемом на Різдво

Як смачно зробити Печиво линцерское з джемом на Різдво простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ніжні, смачні, красиві сердечка. Ідеально для різдвяних подарунків коханим і побалувати себе. Зберігайте! Відправляйте друзям, робіть репости! До речі, якщо у вас немає формочок – використовуйте склянку і кришечку від пляшки.

Інгредієнти

2 яйця
Щіпка солі
120гр цукру
30гр меду
100гр вершкового масла
100гр мигдальної муки
240гр пшеничного борошна
7g розпушувача
1/2 ч. л кориці
Цукрова пудра для декору
Джем/варення для начинки

Печиво линцерское з джемом на Різдво покроковий рецепт

1. В сотейнику з’єднати яйця, цукор, сіль і мед. Перемішати віночком до однорідності. Додати вершкове масло і поставити на маленький вогонь. Активно помішувати, довести масу до перших бульбашок, відразу зняти з вогню. В чаші з’єднати мигдалеву борошно, пшеничне борошно, розпушувач і корицю. Перемішати віночком. Влити рідку масу, замісити тісто дерев’яною лопаткою (воно буде липким, поки не охолоне). ⠀

2. Загорнути тісто в харчову плівку і прибрати в холодильник на 40 хвилин. Охолоджене тісто розділити на 2 частини. Розкачати одну з них між двома листками пергаменту (або силіконовим килимками). Вирізати формою печиво. Прибрати зайве тісто (його можна розкачати повторно). Випікати при температурі 175С приблизно 5 хвилин. Як тільки краю починають підрум’янюватися – можна діставати. Якщо пересушити – печиво буде жорстким. ⠀

3. Те ж саме повторити з другою половиною тіста. З допомогою вырубов вирізати серединки. Запекти. Це будуть верхівки. Готові верхівки посипати цукровою пудрою. На нижню частину печива намазати густий джем, накрити верхньою частиною. Насолоджуватися красивим і смачним печеньем.

Відео рецепт 👇