Пряний кекс з грушею на молоці

Пряний кекс з грушею на молоці простий рецепт у духовці.

Інгредієнти

На велику форму розміром 14*24 см знадобитися:

340 рослинного молока
50 грам масла виноградної кісточки або кокосового
70 грам горіхової пасти (можна замінити на арахісову)
200 грам кокосової цукру
220 грам безглютенової суміші борошна від Гарнець
15 грам розпушувача
Щіпка спецій (кориці, меленої гвоздики і бадьяна)

Пряний кекс з грушею на молоці покроковий рецепт

1. В блендер помістити молоко, горіхову пасту, олію і цукор. Збити в однорідну масу. В окремій мисці змішати борошно з розпушувачем і спеціями. Об’єднати з рідкою частью.
2. Ретельно перемішати. Форму змастити маслом, можна прокласти пергаментом (якщо форма силіконова, то можна нічого цього не робити). Вилити тісто в підготовлену форму і вставити 3-4 груши.
3. Вибирайте невеликі за розміром. Випікати в розігрітій духовці при 170* приблизно 40-45 хвилин. Дати кексу повністю остыть.