Домашній меренговый рулет з цукровою пудрою

Домашній меренговый рулет з цукровою пудрою простий рецепт.. Розповім в опис з якоїсь причини у вас може він не вийде.

Інгредієнти

Для коржа
Яйця – 5 шт (білки)
Цукрова пудра – 280 гр
Щіпка солі
Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л
Ванілін
Для крему:
Вершки 33 % – 150гр
Сирний сир – 150 гр
Цукрова пудра- 60гр

будь-які Ягоди бажано з кислинкою

Домашній меренговый рулет з цукровою пудрою покроковий рецепт

1. Білки кімнатної температури відокремити від жовтків. Перелити в суху ємність і почати збивати додавши дрібку солі на маленькій швидкості потім всипати цукрову пудру і збивати поступово збільшуючи швидкість до міцних піків. В кінці додати крохмаль і збивати до розчинення крахмала.

2. Бажано замість цукру використовувати пудру, так як якщо цукор повністю не розчиниться починає липнути до пергаменту і з’являються краплі. Перекладаємо масу на деко з пергаментів і відправляємо в духовку. У моїй духовці меренга випікається тільки при т. 100 гр. якщо гр. підвищую вона не сушиться і залишається мягкой.

3. Тому якщо у вас меренга не виходила спробуйте піч при т .100гр. Випікати хвилин 40. Готова меренга повинна зверху тріскатися, а всередині бути м’якою. Для крему збити охолоджені вершки з цукровою пудрою і сиром до м’яких піків. Більше 10 хвилин не збивайте, щоб вершки не свернулись.

4. Якщо в кімнаті жарко перед збиванням помістіть чашу для збивання і віночок в холод на 20 хвилин. Готовий корж виймаємо, даємо охолонути викладаємо крем, ягоди і акуратно згортаємо в рулет. Зверху прикрашаємо за бажанням і насолоджуємося смачним і ніжним рулетом.

Відео рецепт 👇