Торт мус три шоколаду домашній

Торт мус три шоколаду домашній простий рецепт. 🤗 За вашу підтримку і коментарі буду вдячна 🥰🙏 Для початку приготуємо бісквіт. Можна звичайно зробити з печива основу, але такий бісквіт звичайно ж буде смачніше.

Інгредієнти

Тісто:
Борошно-100г
Како-25г
Цукор-100г
Щіпка солі
Яйце-1шт
Рослинне масло-50г
Молоко-100г
Окріп-100мл
Соду-1/2ч.л

Мус з темного шоколаду:
Желатин-10г
Вода -70мл
Яйце-1шт
Цукор-50г
Молоко-100 мл
Темний шоколад -100-120г
Вершки 33%-200мл
Цукрова пудра-1-2ст.л за бажанням

Мус з молочного шоколаду:
Желатин-10г
Вода -70мл
Яйце-1шт
Цукор-50г
Молоко-100 мл
Молочний шоколад -100-120г
Вершки 33%-200мл

Мус з білого шоколаду:
Желатин-10г
Вода -70мл
Яйце-1шт
Цукор-50г
Молоко-100 мл
Білий шоколад -100-120г
Вершки 33%-200мл

Торт мус три шоколаду домашній покроковий рецепт

1. Форма діаметром 20-22см Випікаю при t 180* 20-25 хвилин. Даємо бісквіту охолонути і якщо є нерівності, то підрівнюємо. Бісквіт виходить дуже ніжний і шалено смачний. Далі готуємо муси. Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо до набуханиях. У сотейнику готуємо заварную массу.
2. Змішуємо молоко, яйце, цукор. Доводимо майже до кипіння, але не кип’ятимо. І як тільки заварна маса готова додаю темний шоколад. Перемішуємо до однорідної маси. Желатин розпустити на водяній бані або в мікрохвильовій печі і теж влити в заварную массу.
3. Заварную масу в контакт накриваю харчовою плівкою ,щоб не утворилася скоринка і дати охолонути до теплого стану, але щоб не застигла . Вершки збиваю до легкої пишноти (так як шоколад гіркий цю частину я вирішила додати 2ст.л цукрової пудри) Вливаю заварную масу і мус готов.
4. Всі інші муси готуємо за таким же принципом, але замінюємо шоколад. Шари заливаємо після того як попередній мус застиг. Щоб нічого з боків не випливало, щільно закріплюйте роз’ємну форму і використовуйте ацетатную плівку, щоб торт легко витягти з форми. І в підсумку відправляємо торт на ніч у холодильник. прикрашаємо за желанию.