Шоколадно-кавовий ганаш в торт

Як смачно зробити Шоколадно-кавовий ганаш в торт простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Знаєте, в чому полягає одна з принад кавових десертів? В тому, що ви можете змусити один і той же десерт кожен раз звучати інакше, лише змінюючи сорт кави. Сьогодні візьміть кава, вирощена в Бразилії, і привнесіть в десерт ноти фундука і шоколаду, завтра віддайте перевагу зернам з Ефіопії, додавши в палітру звучання цитрусів і ягід. А що стане наступним? Вирішувати тільки вам.

Спеціально для того, щоб пограти зі смаками кави, я підготував для вас ганаш: гладкий з приємною щільністю і густотою. Він досить універсальний, тому ви зможете його використовувати для макаронів (саме з цією метою він готувався мною), в тарти або навіть в муссовые десерти.

Інгредієнти

Для кавового ганаша буде потрібно:
• вершки 33% – 84 р
• кава в зернах – 13 р
• сироп глюкози – 8 р
• шоколад молочний 35% Cacao Barry Papouasie – 97 р
• масло вершкове 82,5% – 26 м

Шоколадно-кавовий ганаш в торт покроковий рецепт

1. Кавові зерна подрібнити до середньої фракції. Вершки з меленою кавою довести до кипіння. Затягнути харчовою пленкой.
2. Залишити настоюватися протягом 20-30 хв. Процідити вершки. Відновити початковий обсяг. Додати в вершки глюкозу. Нагреть.

3. Вилити на підтоплений шоколад. Пробити блендером. При 40°С додати масло. Пробити блендером.