Морквяний пиріг з шоколадом та горіхами

Як зробити морквяний пиріг з шоколадом та горіхами простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

175 г борошна,
150 г коричневого цукру,
110 г моркви,
75 г розтопленого злив.масла,
75 г раст.олії без запаху,
50 г підсмажених волоських горіхів,
50 г шоколаду або шоколадних крапель,
2 великих яйця,
10 г розпушувача,
8 г кориці,
2 г імбиру (порошок),
4 г солі.

Продукти кімнат. темп.
Форма 16-18 див.

Морквяний пиріг з шоколадом та горіхами покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром і сіллю в пишну масу. Влити обидва види масла, розмішати. З’єднати борошно, розпушувач, корицю та імбир. Всипати у яєчну суміш. Розмішати. Моркву дрібно натереть.
2. Додати в тісто. Шоколад і горіхи порубати. Додати в тісто. Ретельно розмішати тісто силіконової лопаткою. Форму змастити маслом і присипати борошном. Зайве вытряхнуть.
3. Вилити тісто, розрівняти. Зверху я посипала мигдальними пластівцями. Випікати при 180 гр. 50 хв. (до сухої скіпи) Через 5 хв. вийняти пиріг з форми і дати охолонути на решетке.