Італійське мигдальне печиво Амаретто

Напевно, найшвидше печиво, яке я пробувала. До того ж надзвичайно ароматне і смачне! Італійське мигдальне печиво Амаретто простий рецепт в духовці. Мені подобається в ньому все: м’якість, текстура, тоненька скоринка зверху, тріщини і аромат мигдалю! Тісто можна заморозити і потім готувати, що дуже зручно. Тісто замішується реально 5 хвилин або навіть менше.

Інгредієнти

Мигдальна борошно – 250 г
Цукор – 240 р
Яєчні білки – 90 (2,5 шт)
Екстракт мигдалю – 1 ч. л (обов’язково)
Плюс цукрова пудра на обсипання.

Італійське мигдальне печиво Амаретто покроковий рецепт

1. Просто змішайте віночком всі інгредієнти (крім цукрової пудри) в однорідну масу. Тісто готове😁
2. Для зручності тісто краще охолодити півгодини і потім катати кульки, обвалювати в цукровій пудре.

3. Випікати в розігрітій до 180 С духовці 12 хвилин. Вони повинні залишатися злегка м’якими при натисканні. Остудити на решітці. Зберігати герметично.

Відео рецепт 👇