Крем-чіз для вирівнювання і прикраси торта

Тут найбільш популярні, прості в приготуванні і смачні креми для вирівнювання тортів. Порції розраховані на діаметр 16-18 см, висоту 10-12 див. Витрата крему буде залежати від товщини покриття. Як зробити смачний Крем-чіз для вирівнювання торта і прикраси рецепти прості.

Інгредієнти

Сирний Крем на Вершках
▪️ Вершковий сир – 300 г
▪️ Вершки 33% – 100г -150 р
▪️ Цукрова пудра – 70 г – 80 р
▪️ Ванільний екстракт – 1 ч. л.

Сирний Крем на Вершковому Маслі
▪️ Вершкове масло – 100 г
▪️ Цукрова пудра – 70 г
▪️ Вершковий сир – 300 г
▪️ Ванільний екстракт – 1 ч. л.

Крем з Шоколадом
▪️ Вершкове масло – 80 г
▪️ Цукрова пудра – 45 р
▪️ Вершковий сир – 300 г
▪️ Білий шоколад – 110 г

Крем-чіз для вирівнювання торта і прикраси покроковий рецепт

1. Сирний Крем на Вершках
Холодні інгредієнти об’єднати в чаші міксера і збивати на середній швидкості близько хвилини. Поступово збільшити швидкість до максимальної і збивати ще 5-6 хвилин. Крем виходить щільним і зручним в роботі.

Чим більше вершків, тим більше повітряний крем. Підберіть пропорцію, яка сподобається саме вам.⠀Цей крем також чудово підійде для прошарку торта.

2. Сирний Крем на Вершковому Маслі
М’яке вершкове масло збити з цукровою пудрою до білої пишної маси. Поступово додати охолоджений вершковий сир, потім ванільний екстракт (або будь-який інший ароматизатор) і збивати ще 2-3 хвилини до однорідності.

Щоб в кремі було менше повітряних бульбашок, не збивайте занадто довго і добре вимішайте крем силіконової лопаткою.⠀ Можна додати в крем трохи густого ягідного пюре, щоб надати йому відповідний смак і цвет.

3. Крем з Шоколадом
М’яке вершкове масло збити з цукровою пудрою до білої пишної маси. Поступово додати охолоджений вершковий сир і збивати ще 2-3 хвилини до однорідності. Шоколад розтопити в мікрохвильовці короткими імпульсами, і відразу ж ввести в крем.

Перемішати до повного об’єднання. Цей крем найбільш стабільний з трьох завдяки шоколаду в складі. Він добре підійде для багатоярусних тортів.⠀ Білий шоколад можна замінити на молочний або темний, з останнім крем буде найбільш плотным.