Італійське печиво біскотті з горіхами та шоколадом

Як смачно зробити Італійське печиво біскотті з горіхами та шоколадом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Люблю такі рецепти, коли все швидко,просто і при цьому смачно. Сьогодні як раз один з таких рецептів- італійські сухарики “біскотті” з кавою, шоколадом, родзинками та горішками.

Інгредієнти

Борошно-180г
Вершкове масло -50г
Цукор-80г
Яйце -1шт.
Розпушувач -1/2ч.л.
Кориця -1/2ч.л.
Кави -2ч.л.
Вода для кави -1ст.л.
Щіпка солі
Темний шоколад -45г
Волоські горіхи -45г
Ізюм-45г

Італійське печиво біскотті з горіхами та шоколадом покроковий рецепт

1. Волоські горіхи злегка обсмажуємо, остуджуємо і подрібнюємо качалкою або рубаємо ножем. Родзинки промиваємо, просушуємо серветкою. Шоколад рубаємо на невеликі шматочки. Розм’якшене вершкове масло збиваємо з цукром і сіллю. Вводимо яйце і продовжуємо збивати до однородности.
2. Кави розчиняємо в гарячій воді і додаємо в основну масу. Окремо просіваємо борошно з корицею і розпушувачем. Поступово вводимо борошняну суміш, щоразу перемішуючи до однорідності. В кінці додаємо горіхи, шоколад і родзинки. Тісто ділимо на 2 частини і формуємо дві колбаски.

3. Викладаємо їх на пергамент і випікаємо при температурі 180С 25-30 хвилин до сухої зубочистки. Даємо охолонути 5-7 хвилин і нарізаємо кожну ковбаску на скибочки товщиною 1-1,5 див Повертаємо отримані сухарики в духовку ще на 10 хвилин(по 5 хв з кожної сторони). Даємо повністю охолонути і можна пити чай))