Італійський кекс Чамбеллоне

Італійський кекс Чамбеллоне простий рецепт в духовці. Почнемо з рецепту… сьогодні у мене прибирання, прасування, але настрій хороший… 🤞🤞 мотивація на правлена на можливе нове житло… Ви скажіть «мовчи🤫». .. але я в це все не особливо вірю… в вроки і тд… якщо доля, то переїдемо 🤞🤞🤞 якщо ні, то на жаль … але між ділом я хоч трошки порадію 😜 А поки рецепт чамбеллоне… у мене їх вже багато і це ще один варіант.

Інгредієнти

✔️4 Яйця
✔️230г Цукор
✔️300г Борошно
✔️100г Кукурудзяний крохмаль
✔️150г Молоко кімн темп
✔️180г Раст. Масло
✔️16г Розпушувач
✔️Цедра апельсина або лимона

Італійський кекс Чамбеллоне покроковий рецепт

1. Добре збийте яйця з цукром. Додайте молоко продовжуючи збивати. Додайте масло продовжуючи збивати. Додайте просіяні сухі інгредієнти і замісити на низькій швидкості до однорідної консистенции.
2. Не забудьте цедру. Я посипала поверхню мигдальним горіхом і покрила смужками нутелла ( тісто рідке і повітряний … тримати важкі інгредієнти не буде … все впаде на дно за випічки …
3. Тому тільки смужки нутелла або шоколадні краплі). Випікаємо при 180 градусах протягом 45-50 хв ( форма для випічки 24-25). Перш ніж вибрати з духовки перевірте на готовность.