Кабачкова лазанья з фаршем і соусом з йогурту простий рецепт.
Інгредієнти
Кабачки- 2шт
Фарш курячий (тут вже з зеленню та спеціями, тому просто у фарш додайте сіль, перець, зелень, приправу для курки)
Цибуля 1 шт
великий Помідор 2 шт
Томатна паста 2 ст л
⠀
Для соусу:
Йогурт густий 200 р
Зелень кропу і кінзи
Моцарелла -100 р
Яйце
Сіль
⠀
Моцарела 100 г для верхнього шару.
Кабачкова лазанья з фаршем і соусом з йогурту покроковий рецепт
1. Кабачки тонко надрізаємо, підсолюємо і залишаємо на 10 хв, щоб стали м’які. Фарш зі спеціями і зеленню з’єднуємо з луком.
2. Тушкуємо 10 хвилин, додаємо нарізані помідори і томатну пасту.при необхідності додати 100 мл воды.
3. Тушкуємо 10 хв. Для соусу змішуємо всі інгредієнти. ⠀
4. На дно форми кладемо м’ясну начинку, слайди кабачком, знову начинку, соус і кабачки, посипаємо сиром. ⠀
5. Запікаємо до золотистого кольору при 180 гр близько 30 мин.
Відео рецепт 👇