Як зробити кабачкові млинці з сметанно-часниковим соусом простий рецепт на сковороді.
Інгредієнти
для млинців:
Кабачок-1 Шт (300 гр)
Яйце-1 Шт
Молоко-200 мл
Ц/з мука – 2-3 ст л (тісто має бути рідке)
Сіль, перець
для соусу:
Сметана 10% -4 ст л
Часник-2 зубчики
Зелень- гілочка
Кабачкові млинці з сметанно-часниковим соусом покроковий рецепт
1. Кабачок натерти на дрібній тертці. Змішати з іншими інгредієнтами.
На добре розігрітій, перший раз змащеній олією а/п сковороді смажити млинці з двох сторон.
На добре розігрітій, перший раз змащеній олією а/п сковороді смажити млинці з двох сторон.
2. Для соусу:
Часник видавити, зелень подрібнити. Змішати з сметаной.
Часник видавити, зелень подрібнити. Змішати з сметаной.
Відео рецепт 👇