Як смачно зробити Кабачкові оладки на сковороді з нутовой борошном простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Мега корисні кабачкові оладки без глютену з додаванням нутовой борошна: джерела рослинного білка + це складний вуглевод
Інгредієнти
🌱400г кабачка
▫️60-80г нутовой борошна (регулюйте самі)
▫️1/2 ч. л. солі
▫️суміш перців, сухий часник, зелень кропу
Кабачкові оладки на сковороді з нутовой борошном покроковий рецепт
1. Кабачок натерти на дрібній тертці, посолити, злегка віджати сок.
2. Додаємо спеції, зелень. Вводимо борошно помешивая.
3. Смажимо на кокосовому, можна оливковій олії з двох сторін по 3-5 хвилин з кожного боку. Акуратно перевертаємо, вони дуже нежные.