Кабачкові оладки з червоною рибою і соусом

Варіація улюбленого обіду з рибкою! Кабачкові оладки з червоною рибою і соусом простий рецепт домашній.

Інгредієнти

🐟 Риба

🥒 Кабачкові оладки
Кабачок свіжий 1 шт. середнього розміру
🥚Яйце
🧀Твердий сир 50 гр.
🧂Сіль і перець.

Соус Голландез
🥞Вершкове масло – 50
🍋Лимонний сік – буквально пару крапель
🥚Жовтки -3 шт яйця С1)
💧Вода – 2 ст л
🧂Сіль за смаком

Кабачкові оладки з червоною рибою і соусом покроковий рецепт

1. Риба:
Лосось промити, просушити, змішати олію, сіль, перець і в духовку на 7-15 хвилин при 170С, у залежності від розміру і бажаної прожарки.

2. Кабачкові оладки.
Натерти кабачки через тертку. Гарненько віджати кабачки від вологи. Натерти сир і додати до кабачків. До маси додати яйце, сіль, перець (можна ще додати трохи борошна 50 гр, я не додаю). Розігріти заздалегідь сковороду на високому вогні, викласти оладки і смажити до отримання рум’янцю на середньому огне.

3. Соус Голландез:
Готуємо по цьому рецепту: Соус Голландез

4. Збірка
– кабачкові оладки
– Рибка
– Огірок і авокадо кубиком
– Соус голландайз
– Зелень/помідори для прикраси

Відео рецепт 👇