Дещо нове !! Тримайте скоріше рецепт 😉 Як зробити Кабачкові оладки з грибами з цибулею рецепт простий.
Інгредієнти
для 12 шт:
Кабачки – 400 г
Зелена цибуля – 30 р
Яйця – 1 шт
Часник – 2 зубчики
Сіль, перець
Борошно будь – 60 г (у мене мікс і кукурудзяна рисова)
2 великих печериці
Кабачкові оладки з грибами з цибулею покроковий рецепт
1. Кабачки натріть на крупній тертці. Я їх не викручувала ,але можна трохи віджати, якщо сильно прям водянисті. Зелену цибулю наріжте і додайте до кабачків. Додати до кабачків збите яйце, пропущений через прес часник, сіль, перець. Ретельно перемішайте кабачкову массу.
2. Далі всипте борошно і ще раз ретельно перемішайте масу. Печериці нарізати і обсмажити на сковороді за кілька секунд до рум’яності, трохи посолить.
3. Далі розігрійте Сковороду з краплею олії, зробіть невеликий вогонь (якщо смажити оладки на сильному вогні, то з’явиться рум’яна кірочка швидко, а всередині вони будуть непропеченными).
4. На сковороду ложкою викладіть тісто і втисніть зверху шматочок печериці, обсмажте з обох боків до готовності, рум’яного кольору. Готові оладки викладайте лопаткою на паперові рушники. Приємного аппетита!