Як зробити Кабачкові оладки з грибним соусом рецепт простий і смачний. Друзі, давайте подаруємо цим рецептом свої ❤️❤️❤️, щоб якомога більше передплатників його побачили 😊 Смачні кабачкові оладки на новий лад👌 З твердим сиром готую вже давно, в цей раз вирішила додати ще і сирний 😋- вийшло дуууже смачно 🤤 А грибний соус надає особливі нотки цій страві 😍
Інгредієнти
500 гр кабачків
1 яйце
80 гр борошна (будь-який)
100 гр сирного сиру
60 гр твердого сиру
Сіль, перець, зелень за смаком
ДЛЯ ГРИБНОГО СОУСУ:
30 гр цибулі
1/2 ч. л. рослинного масла
100 гр грибів (у мене печериці)
2-3 ст. л. сметани (у мене 15%)
Сіль, перець за смаком
Кабачкові оладки з грибним соусом покроковий рецепт
1. Кабачки натираємо на дрібній тертці і добре віджимаємо 👌 Додаємо інші інгредієнти (твердий сир натерти на крупній тертці)🙌
2. Викладаємо ложкою кабачкове тісто на антипригарну сковороду і смажимо з двох сторін під кришкою (якщо не впевнені у своїй сковороді, то змастіть краплею олії)👌
3. Для соусу злегка обсмажуємо цибулю, додаємо порізані гриби, підсолюємо і смажимо до випарювання рідини👌
4. В кінці додаємо сметану, буквально хвилинку прогріваємо і знімаємо з вогню 👌 Просто, ефектно і дуже смачно 😉