ПП сирні сирники в духовці з борошном

Як зробити ПП сирні сирники в духовці з борошном рецепт простий.

Інгредієнти

Сир 5-9%- 400гр;
Борошно пшеничне – 4ст.л;
Підсолоджувач за смаком або цукор – 3ст.л;
Яйця – 3шт.

ПП сирні сирники в духовці з борошном покроковий рецепт

1. Беремо яйця і відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки додаємо до сиру, потім борошно, підсолоджувач або цукор, і подрібнюємо все заглибним блендером до однорідної маси. Тісто виходить, як крем: гладке і однорідна, без крупинок. Білки збиваємо до стійкої піни і вводимо їх в суміш з творогом.

2. Ретельно, але акуратно перемішуємо збиті білки з сирною масою. Випікаємо сирники у формочках для кексів. За бажанням Змащуємо кожну форму маслом і розкладаємо тісто, відправляємо в розігріту до 175-180 гр духовку на 20-25 минут.

3. Як тільки сирники піднімуться над формою, утворюється «шапочка», духовку вимкнути, після цього вони трохи опаде. Сирники виймаємо з духовки і даємо їм трохи охолонути, потім виймаємо з формочки.

Відео рецепт 👇