Кукурудзяні оладки з сиром і цибулею

Сьогодні даю рецепт кукурудзяних оладок з сиром і цибулею простий рецепт. Я дуже сумую за домом, особливо по Чорному морю, жаркого піску і закликів: солодка цукрова кукурудза! Це, мабуть, для мене найбільш яскраві асоціації з літом. Я обожнюю кукурудзу і цей рецепт спеціально для тих, кому вже трохи набридло готувати кабачкові оладки. Так, що готуємо!

Інгредієнти

Борошно – 120 гр
Вода – 100 гр
Сіль
Перець
Розпушувач – 1 год л
Кукурудза молода цукрова – 2 великих чи 3 середніх качана.
Цибуля зелена – 2 пера в середину і 2 для подачі
Сир твердий (у мене був Чеддер) – 50 гр в середину і трохи для подачі
Часник сухий – 1 ч. л або 1 зубчик дрібно нарізаний
Для подачі: сметана і мед

Кукурудзяні оладки з сиром і цибулею покроковий рецепт

1. змішуємо Борошно з розпушувачем, сіллю, часником і перцем. Заливаємо водою і перемішуємо. Тісто має бути досить густе, як на звичайні оладки. Тому може знадобитися трохи більше води. Додаємо нашу кукурудзу (зернятка) і дрібно порізану цибулю. Слідом і натертий сир. Все перемішуємо і смажимо на середньому вогні до румяности.
2. Подаємо зверху посипавши сиром, нарізаним луком зі сметаною і медом. У мене вийшло 10 шт, але це залежить від розміру Ваших оладок.
3. Що ще можна додати або замінити?
⁃ сир можна взяти інший, але чеддер дуже смачний з кукурудзою. Можна взяти тверду моцарелу або пармезан або навіть звичайний сир;
⁃ Я б додала трохи бекону, для копченого смаку. Або копченої паприки;
⁃ Ще можна додати трохи гострого перцю за типом халапеньо.
⁃ Кукурудзу можна брати консервовану, просто злити рідину. Але навіщо, якщо зараз вона дуже вкусна?