Як зварити пшоняну кашу з гарбузом на молоці та воді в каструлі на плиті

Як зварити пшоняну кашу з гарбузом на молоці та воді в каструлі на плиті простий рецепт домашній. Надзвичайно смачна і дуже корисна каша! А з приготуванням її за моїм рецептом, впоратися навіть сама недосвідчена домогосподарка 😉

Інгредієнти

Пшоно-100 гр
Гарбуз-200 гр
Молоко-400 мл
Вода-300 мл
Сіль – за смаком

Як зварити пшоняну кашу з гарбузом на молоці та воді в каструлі на плиті покроковий рецепт

1. Пшоно добре промити, залити водою, варити під кришкою до випаровування рідини.

2. Після додати молоко, викласти нарізану кубиками гарбуз і посолити за смаком.

3. Прикрити кришкою і варити кашу на помірному вогні, хвилин 30, періодично помешивая.

Відео рецепт 👇