Кабачкові вафлі у вафельниці з яйцем простий рецепт.
Інгредієнти
– Кабачок – 400 гр
– Яйце
– Борошно – 50 гр
– Сіль, спеції
– Зелень (кріп, петрушка) за бажанням
Кабачкові вафлі у вафельниці з яйцем покроковий рецепт
1. Натираємо на тертці кабачок або використовуємо спеціальну насадку у блендера.
2. Залишаємо кабачок на 10-15 хвилин, щоб з неї виділилася зайва волога. Хорошенечко отжимаем.
3. Додаємо яйце, сіль і спеції. Далі просіваємо борошно і все гарненько перемішуємо!
4. Випікаємо в вафельниці, змастити трохи олією, по інструкції. Для однієї партії потрібно від 3 до 5 хвилин. Орієнтуйтеся на вашу вафельницю! Можна викласти тісто на сковорідку і зробити кабачкові оладьи)