Кабачкові вафлі у вафельниці

Кабачкові вафлі у вафельниці простий рецепт на сніданок 🧇 Вафлі з кабачків у вафельниці, це дуже смачне і корисне блюдо, яке можна подавати як на сніданок, так і стати повноцінним обідом або вечерею! Готуйте із задоволенням!

Інгредієнти

1 шт кабачок
1 шт яйце
1 ст л висівки
3-4 ст л борошно
Сіль за смаком
Рослинна олія

Кабачкові вафлі у вафельниці покроковий рецепт

1. Підготуємо всі інгредієнти. Кабачок вагою 350-400 гр натерти на крупній тертці, посолити і перемішати. Залишити на деякий час. Потім віджати і видалити надлишки рідини. Розбиваємо яйце, додаємо висівки (можна замість висівок додати подрібнену зелень) і муку.
2. Все ретельно перемішати в однорідну масу. Вафельні панельки прогріваємо і змащуємо олією. Викладаємо по одній столовій ложці з гіркою. Випікати 7-8 минут.
3. Рекомендую при приготуванні вафельницю не відкривати, тільки після закінчення часу. З такої кількості інгредієнтів виходить 5-6 штук. Подаємо зі сметаною! Приємного аппетита!