Кабачковий торт з помідорами, сиром, борошном і сирним сиром

Як зробити смачний Кабачковий торт з помідорами, сиром, борошном і сирним сиром простий рецепт.

Інгредієнти

•кабачки 3-4 шт. ~1 кг
•яйця 4 шт.
•борошно 110 р
•200 г кисломолочного сиру
•4 ст. л. майонезу
•2 ч. л. гірчиці
•1 ст. л. лимонного соку
•4 зубчики часнику
•томати 5 шт.
•сир 200 р
•кріп
•сіль, перець

Кабачковий торт з помідорами, сиром, борошном і сирним сиром покроковий рецепт

1. Натираємо кабачки на середній тертці, додаємо чайну ложку солі і залишаємо на півгодини. Так кабачки краще віддадуть сок.

2. Віджимаємо сік і додаємо до кабачків яйця, борошно, 1,5 ч. л. солі, трохи кропу і чорний перець. Все добре перемішуємо і смажимо на сковороді (зручніше на млинцеве). Смажимо з 2 сторін по парі минут.
3. Для крему збиваємо сирний сир, майонез, гірчицю, кріп, пропущений через прес часник, сіль і перець за смаком. Крем можна переміщати віночком, міксер для цього не обов’язково використовувати. Нарізаємо помідори і натираємо сир (будь-який). Так само можете додати шинку, якщо хотите.

4. Збираємо торт: млинчик з кабачків (у мене вийшло 6 шт., змащуємо кремом, посипаємо сиром і викладаємо томати. Так чергуємо шари. Торту даємо просочитися 4-5 години, а краще на ніч. Прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу ❤️

Відео рецепт 👇