Як зробити найсмачніший кабачковий торт зі сметаною, часником, морквою і яйцями простий рецепт.
Інгредієнти
-кабачки 900г
-3 яйця
-70 г борошна
-сіль
-сметана 250 г
-морква 3 шт
-цибуля ріпчаста 2 шт
-кріп
-часник-2 зубчика
Кабачковий торт зі сметаною, часником, морквою і яйцями покроковий рецепт
1. Натріть на крупній тертці кабачок ,посоліть і залиште на 15 хвилин .Після відіжміть їх від зайвої вологи До них додайте яйця, борошно і все перемішайте. Приготуйте з цього тесту млинці (у мене вийшло 5 штук).
2. Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на крупній тертці і обсмажте на олії до готовності. До сметані додати кріп, сіль, перець, чеснок.
3. Збірка торта: Розповідайте кожен млинець сметанний соусом, викладаючи зверху моркву з цибулею. Поседений млинець просто змастіть соусом і прикрасьте укропом.
4. Дайте тортику постояти годинку і можна пробовать.
Відео рецепт 👇